• بگرد
  • بازیابی گذرواژه

تحریم و ترور شخصیت گزارشگر ویژه سازمان ملل

(آمریکا، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل را به جرم حمایتش از دیوان کیفری بین المللی تحریم کرد!!)

✍️بی بی سی ۱۰ جولای۲۰۲۵ گزارش داد:«دولت آمریکا تحریم‌هایی را علیه فرانچسکا آلبانزه، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در سرزمین‌های اشغالی فلسطینی که منتقد صریح حملات نظامی اسرائیل به غزه است، اعمال کرده است. مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا گفت این اقدام را به حمایت خانم آلبانزه از دیوان کیفری بین‌المللی انجام داده اند که برخی از قضات آن پیش‌تر توسط آمریکا تحریم شده‌اند. روبیو گفت آمریکا خانم آلبانزه را به دلیل تعامل مستقیم با دیوان کیفری بین المللی در تلاش برای پیگرد قانونی اتباع آمریکایی یا اسرائیلی تحریم کرده است و او را برای ایفای نقش به عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل «نامناسب» خواند.

این تحریم‌ها به احتمال زیاد مانع سفرخانم آلبانزه به آمریکا می‌شوند و دارایی‌های احتمالی او در این کشور را مسدود خواهند کرد».

روبیو درهمین گفتگو فعلاً او را حامی تروریسم خوانده تا ترور شخصیت کند ولی با توجه به این روند که الجولانی را که دستش به خون هزاران نفر آغشته است از لیست تروریسم خارج کرده و پاداش هم می دهند و همچنین وقتی سازمان ملل سه روز پیش قطعنامه‌ای علیه سرکوب زنان در افغانستان توسط طالبان را صادر کرد و خواستار بازگرداندن فوری حق تحصیل، کار و حضور زنان در اجتماع شد آمریکا و اسرائیل تنها کشورهایی بودند که با ان‌مخالفت کردند، نباید شگفت زده شده بشویم اگر زمان دیگری، گزارشگران ویژه حقوق بشر سازمان ملل را که دسته جمعی (به جز یک نفر که ایرانی است) نسل کشی اسرائیل را محکوم کرده‌اند تروریست اعلام کنند.

برای قدرت های جهانی حقوق بشر هم تا وقتی در خدمت سیاست و منافع آنها باشد قابل قبول است. سازمان ملل موظف است از گزارشگران ویژه حقوق بشر در برابر این جباریت‌ها دفاع کند. اکنون در مقابله با این اقدام آمریکا عده ای خانم فرانچسکا آلبانزه را نامزد جایزه صلح نوبل کرده اند. و تلخ‌ترین طنز تاریخ این است که در همین زمان، نتانیاهای جلاد هم ترامپ را برای جایزه صلح نوبل پیشنهاد کرده است.

جمعه20تیر1404

📡 کانال گفتارهای باقی

https://t.me/emadbaghi

نوشته شده توسط
عمادالدین باقی
دیدن همه یادداشت ها
گذاشتن پاسخ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

In order to use the Instagram feature, please install and activate Meks Instagram Widget plugin .

نوشته شده توسط عمادالدین باقی