اصولا رويه اين سايت انتشار مقالات و ديدگاههاي شخصي نويسنده آن است مگر در موارد خاصي ازجمله پاسخ هاي آقاي بخاش به كيهان زيرا كيهان در مقاله به اصطلاح افشاگرانه خود اتهام كذبي به باقي نيز وارد كرده كه علاوه بر كذب بودن اين نسبت ها، اثبات بي اعتباري ساير ادعاهاي مقاله اش نيز كمكي به درك دقيق تر كليت ادعاهاي آن خواهد كرد.بي اخلاقي كيهان البته آشكار تر از اين است كه نياز به پاسخ داشته باشد و فقط براي اينكه يك روزنامه امنيتي ومتكي به قدرت است ونيز براي اينكه سكوت ما در ذهن برخي اين دروغ ها را بي جواب بگذارد لازم دانستيم جوابيه ها را انعكاس دهيم.
نکته ها ئی در پاسخ به گزارش غیر مستند كيهان
شائول بخاش
روزنامه کیهان چاپ تهران در در صفحۀ اوٌل شمارۀ22 اردیبهشت 1386 خود مقاله بلندی منتشر کرد تحت عنوان « گزارش مستند كيهان هاله اسفندياري كيست؟».
به رغم آنکه مقاله «مستند» توصیف شده است، مملو از اشتباه، دروغ و تحریف های تعمدی است. نویسنده حتی توانائی آنرا نداشته که ساده ترین داده ها را به درست نقل کند. بخشی از این نادرستی ها از این قرار است:
*دروغ است که هاله اسفندیاری و شائول بخاش برای سازمان جاسوسی اسراییل کار کرده اند. انتساب جاسوسی برای موساد و یا هر سازمان دیگری کذب محض است. این ادعا یک دروغ باقی خواهد ماند ولو آنکه کیهان بارها و بارها آن را در مقاله هایش تکرار کند.
*نادرست است که شائول بخاش سردبیر کیهان بین المللی در سالهای 1340 و 1350 بوده است.
*در جلد هفدهم اسناد لانه جاسوسی نیامده است که شائول بخاش یک روزنامه نگار خوب برای آمریکا است. بلکه فقط آمده است که وی روزنامه نگار خوبی است.
*هاله اسفندیاری و شائول بخاش صهیونیست نیستند.
*نا درست است که شائول بخاش «برای یک رشته ماموریت ها و آموزش های پنهانی »به آمریکا رفته است. اوابتدا برای تحصیل فوق الیسانس به دانشگاه هاروارد در امریکا و سپس برای ادامه تحصیل به دانشگاه آکسفورد در انگلیس رفت و در سال 1351 موفق به دریافت دکترای خوداز آن دانشگاه شد.
*دروغ است که هاله اسفندیاری و همسرش «توسط سرویس جاسوسی موساد به تیم داریوش همایون در روزنامه آیندگان» معرفی شدند. در واقع هیچ یک از این دو در جریان تاسیس این روزنامه نبوده اند و هرگز در این روزنامه کار نکرده اند و مطلبی در این روزنامه منتشر نکرده اند. زمانی که روزنامه آیندگان تاسیس شد آنها در ایران حضور نداشتند.
* دروغ است که هاله اسفندیاری «درمرداد 1358 به اسراییل گریخت». در واقع او چندین ماه قبل ایران را به مقصد انگلیس ترک کرده بود. هاله اسفندیاری هرگز در اسراییل زندگی نکرده حتی پای در آنجا نگذاشته است.
*کتاب شائول بخاش در زمینه انقلاب ایران در سال 1364 منتشر شد و نه در سال 1361 . بنابراین «مجله راه زندگی» نمیتوانست صفحاتی از این کتاب را در شماره مورخه (28/11/1362) منتشر کرده باشد.
*شائول بخاش در هیچ جای کتاب خود نگفته است و حتی گمانه زنی نکرده است که جمهوری اسلامی در آینده نزدیک سقوط خواهد کرد.
*دروغ است که هاله اسفندیاری در سال های جنگ تحمیلی از اسراییل به آمریکا بازگشت زیرا او هرگز در اسراییل نبود.
*دروغ است که هاله اسفندیاری « «بخش ايران» را در« لابي رسمي اسرائيل در ايالات متحده تاسيس» کرده. زیرا او هرگز برای لابی اسراییل کار نکرده است.
*دروغ است که هاله اسفندیاری«رییس اتاق ایران در لابی آیپک» بوده است.
*هاله اسفندیاری هرگز حتی یک سمینار برای « آی پک » برگزار نکرده است چه رسد به سمینارهای گوناگون.
*هاله اسفندیاری مسئول کنفرانس 2004 آیپک در زمینه برنامه اتمی ایران نبود. او هرگز جورج بوش، اهود اولمرت، هیلاری کلینتون، جان بولتون، کاندولیزا رایس و دیگران را برای سخنرانی در مجمع آیپک یا هیچ مجمع دیگری دعوت نکرده است.
*این جلسه که کیهان به آن اشاره می کند نمی توانسته «نقطه عطف فعالیت های صهیونیستی هاله اسفندیاری» باشد زیرا او هرگز چنین جلسه ای ترتیب نداده، در آن شرکت نکرده ، و هیچ مطلبی درباره آن نمی دانسته است.
*هاله اسفندیاری بنابراین هیچ گونه ارتباطی با هیچ کارگاهی که به عنوان بخشی از این کنفرانس بوده، نداشته است.
*بر خلاف ادعائ نویسنده کیهان برنامه هائ مرکز ودروو ویلسون و برنامه هایی که توسط هاله اسفندیاری تهیه شده، « به پيشنهاد كميته اسرائيلي آيپك تنظيم » نمی شوند. هدف نهایی برنامه هائی که هاله اسفندیاری تهیه کرده براي «انقلاب از درون» نبوده است. برنامه های مرکز ودروو ویلسون را آیپک تعیین نمی کند.
*پنج زن عراقي که همزمان با هاله اسفندیاری در کنفرانس 1384 شرکت کردند « هوادار اشغالگران» نبودند. آنها زنانی عراقی بودند در پی یافتن راه هایی برای باز سازی کشورشان . ” باز سازی عراق” موضوع کنفرانس آنها بود. شرم اور است که نویسنده مقاله کیهان از این زنان وطن پرست عراقی که آنهارا نمی شناسد و حتی هرگز آنها را ندیده است این گونه سخن می گوید.
* اتّهامی پوچ و دروغین است که هاله اسفندیاری یکی از «عناصر اصلی اسراییل» و یا جاسوس موساد در جهت پیشبرد استراتژی «انقلاب مخملی» باشد. درواقع هاله اسفندیاری هرگز «ماموریت های مخفی» در ایران نداشته و یکی از «جاسوسان رسانه ای» درایران نبوده است. او هیچ نقشی در” ایجاد شبکه ” میان دبی وآمریکا نداشته است. هیچ ارتباطی میان هاله اسفندیاری و رادیو فردا، روز آنلاین، ویا استخدام روزنامه نگار برای کار در پراگ وجود نداشته وندارد. این اتهامات خیال پروری است و واقعییت ندارد. تمامی اینها جعلیات شرم آور نویسنده روزنامه کیهان است. فهرست دروغ های کیهان بی شمار است ولی من به همین ها بسنده می کنم.